<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Forklift Manager on uusi mobiiliapplikaatio Logisnext Finland Oy:n huollon asiakkaille.

Forklift Manager applikaatiolla huoltoasiakkaamme voivat tilata nopeasti trukkihuollon ja hallinnoida trukkiin liittyviä päivittäisiä toimintoja helposti s

Forklift Manager applikaatiolla huoltoasiakkaamme voivat tilata nopeasti trukkihuollon ja hallinnoida trukkiin liittyviä päivittäisiä toimintoja helposti suoraan omasta puhelimestaan. Forklift Manager täydentää Logisnext Finland Oy:n digitaalisten tuotteiden ja palveluiden valikoimaa.

Trukkihuollon tilaaminen nopeasti ja helposti

Trukkihuollon tilaaminen nopeutuu entisestään, kun asiakkaamme voivat tilata huollon joko soittamalla suoraan applikaatiolla, käyttäjäystävällisellä lomakkeella tai nopeasti hyödyntämällä QR- koodia. Jokaiseen Logisnext Finland Oy:n huoltamaan trukkiin on aina kiinnitetty QR- tarra, jonka kuvaamalla asiakas voi tarkastella trukin tietoja tai tilata huollon.

19

Forklift Managerin trukkikohtainen näkymä sujuvoittaa työntekoa

Forklift Manager mobiiliapplikaatiossa näkyy paikkakohtaisesti Logisnext Finland Oy:n huollon sopimusasiakkaiden kaikki trukit listattuna. Hakutoimintojen avulla trukki löytyy helposti ja asiakas voi vaihtaa mieleisen kuvan trukista sekä nimetä sen uudelleen.

Yhdellä silmäyksellä asiakas näkee kokonaisvaltaisesti nykyisen trukkifleetin trukit, ja voi lähemmin tarkastella tiettyä trukkia ja tehdä valittuun trukkiin tilauksia tai ajoonlähtötarkastuksen. Trukkikohtaisesti asiakas näkee sopimustiedot sekä viimeksi tehdyn huollon sekä tulevat huollot.

forklift_manager_linkedin

Ajoonlähtötarkastuksen tekeminen helpottuu

Päivittäinen turvallisuus paranee, kun trukkikuski voi suorittaa ennen työvuoron alkua ajoonlähtötarkastuksen ja merkitä mahdolliset viat trukissa suoraan Forklift Manageriin.

Ajoonlähtötarkastusten historiadata säilyy applikaatiossa ja näin voidaan tarkastella jo tehtyjä tarkastuksia.

Kunto- ja turvallisuustarkastus raportti löytyy nyt puhelimesta

Vuosihuollon yhteydessä teemme aina sopimusasiakkaillemme kunto- ja turvallisuustarkastuksen (KTT- raportti), josta asiakas saa kirjallisen raportin itselleen. Tarkastuksen avulla tunnistetaan paremmin turvallisuusriskit ja asiakkaalle jää kirjallinen dokumentti trukin kunnosta. Raportin keskeiset tulokset käydään asiakkaan kanssa läpi henkilökohtaisesti ja näin voidaan samalla sopia trukkiin liittyvistä jatkotoimenpiteistä, jotta se on turvallinen käyttää.

Forklift Managerista Kunto- ja turvallisuustarkastusraportti löytyy nyt trukkikohtaisesti ja asiakas voi helposti tarkastella sitä sekä jakaa sen eteenpäin organisaatiossa.

15

Forklift Managerin voi ladata puhelimeen niin Google Play kuin App Storesta

Voit ladata Forklift Managerin puhelimeesi täysin ilmaiseksi.

Google Playsta:

https://bit.ly/3hYULh7

App Storesta:

https://apple.co/3fRXYNJ

Huollon sopimusasiakkaamme voivat tilata tunnukset kätevästi suoraan mobiiliapplikaatiosta tai tästä

Forklift Manageria voivat käyttää rajoitetusti myös ne, joilla ei ole Logisnext Finlandin huoltosopimusta. Ilman käyttäjätunnuksia voit olla nopeasti meihin yhteydessä ja QR- koodilla voi tarkastella rajoitetusti Rocla ja Cat® -trukkien tietoja.

Forklift Manager ja Rocla Intelligence tukevat asiakkaan kaluston hallintaa eri näkökulmista

Asiakkaalla voi olla samanaikaisesti käytössä sekä Forklift Manager että Logisnext Finland Oy:n laajempi digitaalinen palvelu Rocla Intelligence kaluston hallintaan. Rocla Intelligence tuo IoT-sensoreiden avulla tietoa kaluston käytöstä, esimerkiksi käyttöasteista ja törmäyksistä, sekä tiedot kaluston ylläpidosta kustannuksineen. Rocla Intelligence helpottaa johtamista ja päätöksentekoa.

Forklift Mangerista löydät tarkemmin tietoa tästä