<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Mitsubishi Forkilift Trucks -tuoteperheen uusin jäsen: Raskaaseen käyttöön suunniteltu sähkökäyttöinen vastapainotrukki

FB60120NH-34SHEET-HIWEB-01-L-1Tutustu Mitsubishi Forkilift Trucks -tuoteperheen uusimpaan jäseneseen, sähkökäyttöiseen vastapainotrukkiin, joka on suunniteltu erityisesti raskaaseen käyttöön.

Tutustu vihreisiin jättiläisiin

Raskaaseen käyttöön tarkoitettu sähkökäyttöinen vastapainotrukki on Mitsubishi Forkilift Trucks -tuoteperheen uusin jäsen

Palkittujen EDiA-trukkien rinnalle ovat nyt tulleet uudet huippusuorituskykyiset sähkökäyttöiset vastapainotrukit. Mitsubishi Forklift Trucks -sarja on nyt entistäkin täydellisempi ja kattaa kapasiteetit 1,4–12 tonnia.

Tuotesarja FB60-120N(H) tarjoaa kapasiteettiluokkansa, 6–12 tonnia, parhaan kiihtyvyyden tinkimättä suorituskyvystä ja ketteryydestä. Kaikkiin malleihin — jopa 12 tonnin trukkeihin — on saatavina valinnainen matala ohjaamo, jonka ansiosta trukki soveltuu konttien käsittelyyn ja tekee trukkikalustostasi joustavamman. Yksirenkaisia malleja on saatavilla myös kapeammalla profiililla, joten voit helposti varustaa trukin raskaaseen käyttöön ahtaissa tiloissa.

H-malleissa on Four Wheel Steering (4WS), nelipyöräohjaus, joka tekee niistä poikkeuksellisen ketteriä kapeissakin tiloissa. 4WS-trukin etuakselin ajomoottorit kääntyvät toisistaan riippumattomasti, mikä takaa huippuluokan pidon ja ohjattavuuden. Taka-akselin ohjaava kääntökulma on täydet 101 astetta. Kahden ajomoottorin ansiosta trukki kääntyy viivyttelemättä, pehmeästi ja tarkasti paikallaan. Tämä auttaa poistamaan tavanomaisten voimansiirtojärjestelmien tuottaman nykäyksen liikkeen alussa.

Kuorman tunnistava hydraulijärjestelmä takaa, että kuormankäsittelytoiminnot reagoivat samankaltaisesti eri painoilla. Noston vedonhallintajärjestelmä takaa rungon vakaammat ja hallittavammat liikkeet, jos nostokorkeus on yli 2,5 m.

Low Noise Lift — laajalti kehuttu Mitsubishi Forklift Trucks -innovaatio, joka otettiin ensin käyttöön EDiA-tuotesarjassa — markkinoiden hiljaisin hydraulinen pumppu, jonka käyttöääni on vain 65 dB. Kuljettaja ei altistu uuvuttavalle melulle niin kuin muissa tämän kokoluokan trukeissa.

Kuljettajat arvostavat myös tilavaa avointa ohjaamoa, joka on suunniteltu mukavaksi kaikenkokoisille henkilöille. Kumivaimentimin varustettu ohjaamo minimoi tärinää ja tekee ajoliikkeet miellyttävämmiksi.

Kehittyneet ohjainvaihtoehdot, kuten esimerkiksi kaksi ohjainsauvaa samanaikaiseen noston ja kallistuksen ohjaukseen, mahdollistavat varustuksen asiakkaan tarpeiden mukaan. Kosketusherkissä sormenpääohjaimissa on luonnollinen jousikuormalla toteutettu vaste, jonka avulla voit ohjata trukin pienetkin liikkeet tarkasti jopa paksut työhansikkaat kädessäsi.

Ergonomiseen suunnitteluun kuuluu myös täysin säädettävissä oleva ajoasento ja itsekeskittyvä ohjauspyörä. Näin saavutetaan poikkeuksellisen hyvä ohjattavuus ja mukavuus. Ohjaamosta on loistava näkyvyys kaikkiin suuntiin. Peruutuskamera parantaa näkyvyyttä taakse ja maston vapaanostosylinterin rakenne on optimoitu niin, että letkut ovat ketjujen päällä. Näin kuljettaja näkee kuorman ja haarukoiden kärjet paremmin.

Istuin on matalammalla kuin monissa polttomoottoritrukeissa, joten siihen nouseminen ja siitä poistuminen on helpompaa. Ohjaamo on tutun oloinen kuljettajille, jotka vaihtavat polttomoottorimallista sähkökäyttöiseen malliin.

Suunnittelussa on myös huomioitu helppo huollettavuus. Kahteen 48 V:n akkuun pääsee helposti käsiksi luukkuja avaamatta, mikä tekee akun vaihdon nopeammaksi ja vaivattomammaksi. Akut on helppo kuljettaa vastapainotrukilla tai lavansiirtovaunulla.